Robert Kišerlovski 152. nakon prologa Tour de Francea: Još sam malo zablokiran, ali ima vremena

Subota, 30. lipnja 2012. 18:06 Napisao/la  M. B,

Kišerlovski je dionicu prošao za 7:55 minuta odnosno 42 sekunde sporije od pobjednika Švicarca Fabiana Cancellara (Radio Shack-Nissan)

Robert Kišerlovski, član Astane, osvojio je 152. mjesto u prvoj etapi Tour de Francea, prologu od 6.4 kilometara voženom u Liegeu. Kišerlovski je dionicu prošao za 7:55 minuta odnosno 42 sekunde sporije od pobjednika Švicarca Fabiana Cancellara (Radio Shack-Nissan) koji je slavio s vremenom 7:13 minute ispred Britanca Bradleyja Wigginsa (Sky Procycling, 7:20) i Francuza Sylvaina Chavanela (Omega Pharma, 7:20).

- Sve je ok, poručio je Robert Kišerlovski nakon prve etape. Najbolji hrvatski biciklist ionako će svoju priliku pričekati u brdima. Njegov klupski kolega i prvi vozač Astane na Touru Slovenac Janez Brajkovič osvojio je 32. mjesto u vremenu 7:35 minute.

- Malo sam još zablokiran, ali tek je prva etapa. Ima još 20 dana do kraja i puno etapa, idemo pomalo, zaključio je Robert Kišerlovski.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.