PH: Kišerlovski brončani na cestovnoj utrci, Demarin srebri na kronometru

Srijeda, 26. lipnja 2013. 16:43 Napisao/la  SC

Robert Kišerlovski (Radioshack Leopard Team) pobijedio ispred Radoslava Rogine (KK Adria Mobil) i Emanuela Kišerlovskog (BK Meridiana Kamen Team)

 

U Šibeniku se održalo Nacionalno prvenstvo na kronometar i Nacionalno cestovno prvenstvo u biciklizmu u organizaciji Hrvatskog biciklističkog saveza i Biciklističkog kluba “Fortica”.

U utrci na kronometar pobjedu je odnio Matija Kvasina (Gourmetfein Simplon). Massimo Demarin iz pazinske Meridiane Kamen bio je drugi s zaostatkom nešto većim od minute. Treće mjesto zauzeo je Tomislav Petrović (BK Sveta Nedelja). Drugi pazinski vozač Luka Grubić završio je na četvrtoj poziciji. U kategoriji do 23 godine, brončanu medalju za Meridianu Kamen osvojio je Endi Širol, dok su Pavel Potočki i Luka Šprajc završili kao četvrti odnosno osmi. Luka Stranić popeo se je na vrh podija u kategoriji Početnici B a Andrej Bizjak je na cilj došao osmi (Početnici A).

 

U utrci cestovnog prvenstva Hrvatske za seniore i U-23 te je pobjedu kod seniora odnio najbolji hrvatski biciklist Robert Kišerlovski (Radioshack Leopard Team) četiri sekunde ispred Radoslava Rogine (KK Adria Mobil) dok je Emanuel Kišerlovski (BK Meridiana Kamen Team) zaostao 31 sekundu te donio pazinskom klubu broncu. Massimo Demarin završio je utrku na šestom mjestu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.