TOUR DE FRANCE: Robert Kišerlovski na 46. mjestu nakon trećeg dana, Cavendishu etapa

Ponedjeljak, 02. srpnja 2012. 18:01 Napisao/la  SC

Kišerlovski je ostao na 42 sekunde zaostatka zarađenim u prologu prvoga dana. Pobjedu je odnio svjetski prvak Britanac Mark Cavendish (Sky Procycyling)

Riječanin Robert Kišerlovski (Astana) popeo se na 42. mjesto u ukupnom poretku nakon trećeg dana Tour de Francea. Na rasporedu je bila druga etapa od Vise do Tournaia u dužini od 207 kiklometara. Kišerlovski je ostao na 42 sekunde zaostatka zarađenim u prologu prvoga dana. Pobjedu je odnio svjetski prvak Britanac Mark Cavendish (Sky Procycyling), koji je do 21. etapne pobjede na Touru stigao u završnom sprintu. 

Britanac je slavio u vremenu 4:56.59 sati. Drugi je ciljem u vremenu pobjednika prošao Nijemac Andre Greipel (Lotto Belisol Team), dok je treći bio Australac Matt Goss (Orica Greenedge). U ukupnom vodstvu je i dalje Švicarac Fabian Cancellara (Radioshack Nissan), koji je ciljem prošao na 44. mjestu s minimalnim zaostatkom.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.