Robert Kišerlovski 50. nakon druge etape Tour de Francea, Cancellari ukupno vodstvo

Nedjelja, 01. srpnja 2012. 18:00 Napisao/la  SC

Kišerlovski zaostaje 42 sekunde za vodećim Švicarcem Fabianom Cancellarom (Radio Shack-Nissan), koji je u nedjeljnoj utrci zauzeo drugo mjesto ispred Slovaka Sagana

Riječanin Robert Kišerlovski, član Astane, zauzima 50. mjesto nakon druge etape Tour de Francea voženoj od Liege do Searinga u dužini od 198 kilometara. Kišerlovski zaostaje 42 sekunde za vodećim Švicarcem Fabianom Cancellarom (Radio Shack-Nissan), koji je u nedjeljnoj utrci zauzeo drugo mjesto.

Pobjedu je odnio 22-godišnji Slovak Peter Sagan (Liquigas Cannondale), koji je slavio u vremenu 4:58.19 sati. Slovak je u svojem debiju na Touru do pobjede stigao već u drugoj utrci. Drugi je u vremenu pobjednika bio Švicarac Cancellara, dok je treći bio Norvežanin Boasson (Sky Procycling).

Trojac se dva kilometra prije cilja odvojio, a u završnom je sprintu najbržio bio Slovak, dok Cancellari za utjehu ostaje da je zadržao vodeće mjesto u ukupnom poretku.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.