Giro d' Italia: Sky Procycling slavio u drugoj etapi, timskom kronometru

Nedjelja, 05. svibnja 2013. 18:17 Napisao/la  SC

Lampred-Merida, za koju nastupa Kristijan Đurasek, osvojila je šesto mjesto s 22 sekunde zaostatka, dok je Radio Shack Leopard, u čijim redovima ulogu prvog vozača ima Robert Kišerlovski, zauzeo 14. mjesto s 43 sekunde zaostatka

Biciklisti Sky Procyclinga, na čelu s Bradlyjem Wigginsom, osvojili su prvo mjesto u drugoj etapi Giro d' Italije, timskom kronometru od Ischije do Forija u dužini od 17.4 kilometra. Pobjednička momčad svladala je dionicu za 22:05 minuta, devet sekundi brže od Movistara i 14 sekundi brže od Astane.

Lampred-Merida, za koju nastupa Kristijan Đurasek, osvojila je šesto mjesto s 22 sekunde zaostatka, dok je Radio Shack Leopard, u čijim redovima ulogu prvog vozača ima Robert Kišerlovski, zauzeo 14. mjesto s 43 sekunde zaostatka.

U ukupnom poretku vodi Salvatore Puccio (Sky Procycling, 3:20.43), Kristijan Đurasek je 31. s 22 sekunde zaostatka, dok je Robert Kišerlovski 73. s 43 sekunde zaostatka.

U ponedjeljak je na rasporedu treća etapa od Sorrenta do Marina di Ascea u dužini od 222 kilometara.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.