Američki obožavatelji tuže Lancea Armstronga zbog prevare i lažnog reklamiranja

Petak, 25. siječnja 2013. 11:39 Napisao/la  SC

Obožavatelji tuže Armstronga i izdavača knjige zbog prevare, lažnog reklamiranja i još nekolicine prekršaja

Obožavatelji Lance Armostronga, među kojima je i Rob Stutzman, pomoćnik Arnold Schwarzenegger, bivšeg guvernera Kalifornije, odlučili su se na tužbu protiv Lance Armstronga. Naime, nekolicina obožavatelja tuži američkog biciklista zbog prevare budući da su kupili njegove knjige "It's Not About The Bike" (Nije stvar u biciklu) i ''Every Second Counts" (Svaka sekunda je važna).

Čitatelji se osjećaju prevareno budući da je Armstrong u knjizi napisao da je pobijedio na Tour de Franceu bez upotrebe zabranjenih sredstava. Obožavatelji tuže Armstronga i izdavača knjige zbog prevare, lažnog reklamiranja i još nekolicine prekršaja. Inače, Rob Stutzman je u tužbi istaknuo da ga je knjiga inspirirala, te da ju je preporučio prijateljima koji su bolovali od raka.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.