Zvijezda ovog prijelaznog roka rođena prije 30 godina, Arsenal srušio klupski rekord

Nedjelja, 02. srpnja 2017. 20:32 Napisao/la  SC

Barcelona želi dovesti stopera Juventusa Leonarda Bonuccija, koji je odbio ponude Antonija Contea (Chelsea) i Pepa Guardiole (Man. City)


Alexandre Lacazette  doputovao je u London gdje će obaviti formalnosti pred potpisivanje ugovora s Arsenalom.

Arsene Wenger platio je Lyonu odštetu 53 mil. eura čime je srušio klupski rekord, do sada je najviše (48 mil.) izdvojio za Mesuta Özila 2013. godine.

Lacazette je postao jedan od najskupljih igrača ovog prijelaznog roka, Wenger ga je doveo nakon što su odlazak najavili Alexis Sanchez i Oliver Giroud.

Uz dužno poštovanju nizu poznatih imena koja se nadmeću za medijsku pažnju u transferima, čini se da je zvijezda ovog prijelaznog  roka već rođena! I to  prije 30 godina!  

 Barcelona želi dovesti stopera Juventusa Leonarda Bonuccija, koji je odbio ponude Antonija Contea (Chelsea) i Pepa Guardiole (Man. City).
 
 Prema pisanju talijanskih novinara, Bonucci i Juventus nisu ravnodušni na ponudu iz Barcelone, koja je voljna platiti čak 70 mil. eura.

Toliko novi trener Barcelone Ernesto Valverde silno želi dovesti ponajboljega stopera na kontinentu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.