ZLATNA LOPTA

Cristiano Ronaldo četvrti put najbolji

Ponedjeljak, 12. prosinca 2016. 20:17 Napisao/la  SC

Luka Modrić završio  na 17. mjestu

Cristiano Ronaldo dobio je Zlatnu loptu!

 Nagrada France Footballa za najboljeg nogometaša svijeta očekivano je pripala napadaču Real Madrida, aktualnom europskom klupskom prvaku,  i kapetanu portugalske reprezentacije, također aktualnog europskog prvaka.
 
  Ronaldo je u izboru iza sebe ostavio Lionela Messija i Antoinea Griezmanna,  četvrtom Zlatnom loptom približio se Messiju koji je pet puta proglašavan najboljima na svijetu.

  Ronaldo je najbolji postao 2008., 2013., 2014. i 2016. godine.
 
  - Velika je čast osvojiti Zlatnu loptu. Presretan sam. San mi se opet ostvario po četvrti put. Posvećujem nagradu suigračima i momčadi, poručio je 31-godišnji Ronaldo.

Podsjetimo, France Football i FIFA su ove godine ponovno razdvojili nagrade pa će nogometni svijet imati dva izbora za najboljeg nogometaša.

Luka Modrić završio je na 17. mjestu u izboru za Zlatnu loptu, a poziciju dijeli sa suigračem iz Reala Tonijem Kroosom i Dimitrije Payetom iz West Hama.

Njih trojica imali su po jedan bod u završnom glasanju.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.