Zinedine Zidane: Ne zna što ću raditi ubuduće, važno je da sam donio odluku da odlazim

Utorak, 12. lipnja 2018. 09:45 Napisao/la  SC
Veronique i Zinedine Zidane u Roland Garossu
Veronique i Zinedine Zidane u Roland Garossu

 Zinedine Zidane gledao je pobjedu Rafaela Nadala u finalu Roland Garrosa, bivši trener Real Madrida uživa u slobodnom vremenu.

- Odmaram se, ne zna što ću raditi ubuduće. Važno je da sam donio odluku da odlazim iz Madrida, vidjet ćemo što će se događati ubuduće, potvrdio je Zidane da se u životu češće povodi instinktima nego interesima.

Takav je bio kao igrač, svojedobno najbolji nogometaš na svijetu predvodio je francusku generaciju koja je osvojila svjetsku i europsku krunu.

S nekadašnjim suigračima Laurentom Blancom, Yourijem Djorkaeffom, Fabienom Barthezom, Christianom Karembeuom i Robertom Piresom pojavio se na stadionu Stade de Franceu na svečanom otvaranju novog igrališta.

Prije dvadeset godina Zidane i suigrači na istom su stadionu postali svjetski prvaci.

- Današnja reprezentacija ima realni potencijal, nadam se da će dospijeti što dalje, zašto ne bi mogla postati svjetski prvak.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.