ŽDRIJEB SP 2018 Zlatko Dalić priželjkuje Rusiju na otvaranju svjetskog prvenstva

Petak, 01. prosinca 2017. 10:49 Napisao/la  SC
ŽDRIJEB SP 2018 Zlatko Dalić priželjkuje Rusiju na otvaranju svjetskog prvenstva

Danas se u Moskvi (16) održava ždrijeb skupina Svjetskog prvenstva, izbornik Zlatko Dalić iznio je svoja očekivanja:

- Nemam posebnih želja prije današnjeg ždrijeba, no kada bih mogao nešto poželjeti. Idealno bi bilo da izvučemo Ruse i da onda s njima igramo otvarajuću utakmicu Svjetskog prvenstva. Kao što smo s Brazilom igrali 2014. godine. Tada je Hrvatsku na otvaranju diljem svijeta gledalo po informacijama koje smo dobivali preko 2 milijarde ljudi! Želio bih da se to ponovi u Rusiji, da nas opet gleda toliko, ako ne i više ljudi. To bi bilo fantastično. Minimalni cilj je osvojiti četiri boda. To bi uz povoljan rasplet moglo biti dovoljno za drugi krug. Naravno, da se krivo ne shvati, tu govorim o minimalisitičkom cilju, kaže Dalić.

Jakosne skupine za SP određene su prema FIFA-ljestvici za listopad 2017. godine, jakosne skupine nisu složene prema geografskom ključu.

Vedran Ćorluka domaćin je hrvatskoj ekspediciji koju čine izbornik Zlatko Dalić, Davor Šuker, Damir Vrbanović, Ante Vučemilović-Šimunović, Ante Kulušić, Iva Olivari, Miroslav Marković, Nikša Martinac i Tomislav Pacak.

U palači Kremlj očekuje se 6000 uzvanika.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.