Ždrijeb skupina nogometnog SP-a održat će se 9. prosinca u Costa do Sauipeu

Srijeda, 20. ožujka 2013. 10:12 Napisao/la  SC

Glavni tajnik Međunarodne nogometne federacije Jerome Valcke također je potvrdio da će se ždrijeb kvalifikacija za SP 2018. u Rusiji održati u lipnju 2015. u Sankt Peterburgu

Ždrijeb skupina Svjetskog prvenstva koje će 2014. održati u Brazilu održat će se 6. prosinca u Costa do Sauipeu. Na završnici SP-a natjecat će se 32 reprezentacije podijeljene u osam skupina, a malo je iznenađenje što će se ždrijeb održati u gradu Costa do Sauipeu u brazilskoj saveznoj državi Bahiji, gradu u kojem se neće igrati utakmice SP-a.

Glavni tajnik Međunarodne nogometne federacije Jerome Valcke također je potvrdio da će se ždrijeb kvalifikacija za SP 2018. u Rusiji održati u lipnju 2015. u Sankt Peterburgu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.