Zdravko Mamić iskoristio presicu za vrijeđanje nepoćudnih novinara

Ponedjeljak, 03. prosinca 2018. 17:37 Napisao/la  SC
Zdravko Mamić
Zdravko Mamić

 

Zdravko Mamić iskoristio je konferenciju za novinare u Međugorju za obračun s nepoćudnim novinarima.

U ovom slučaju s novinarkom Indexa Deom Redžić, koju je zanimalo kako Mamić komentirao oslobađajuću presudu Luki Modriću u slučaju lažnog svjedočenja:

- Vi ste posebno bila aktivna u praćenju suđenja, ali jasno je utvrđeno da nije dokazano bilo što od toga što se meni stavljalo na teret. Jedino ako mi hoćemo ovdje raditi suđenje za suđenje. Hoćete da vam dam iskaze Modrića i Lovrena? Vi pitate gluposti, nije teret dokazivanja na meni. Što mene pitate, sud nije dokazao. Zar nemate malo mozga? Čekaj malo. Kaže se da sam ja oštetio Dinamo za toliko i toliko novaca. Zašto ne napišeš gdje je 28 milijuna? Napiši to i ja ću progutat tvoja govna. Gdje je 28 milijuna kuna? Kod Modrića i Lovrena. Ili smo mi svi u djelu ili nismo u djelu. Ja sam dovoljno puta objasnio koliko je to zloupotreba. Ti si jedan pokvareni monstrum, pokvareno đubre. Kako te nije sram, ja ti pročitam presudu, kako te nije sram. Ja ti zabranjujem da više govoriš. Ti si jedno smeće. Smeće jedno malo. Maloprije sam ispričao da sam predao sve o Vargi DORH-u. Ti si mućak. Nisi ti hrvatsko novinarstvo. Napravila si me neželjenim čovjekom, izvrijeđao je Mamić novinarku Indexa tijekom verbalnog propitivanja.

Novinar portala Dnevnik.ba pitao je Mamića zašto je dijelio novac jednoj osobi iz Vile Regina u trenutku kada je uplakan kretao prema aerodromu u Mostaru u cilju bijega i zašto se predomislio:

- Isto tako postoje navodi i ja sam čuo da ti pušiš drugim muškarcima, odgovorio mu je Mamić i zamolio novinara da mu to prokomentira.

- Aj' vi meni popušite, pa ću vam prokomentirati, odgovorio je novinar.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.