Vlaho Orepić: U našoj svečanoj loži sjedi čovjek koji ne poštuje hrvatske zakone!

Petak, 24. lipnja 2016. 20:48 Napisao/la  SC

Orepić izjavio da su Šuker i Mamić povod izgredima na stadionima


Tehnički ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić zamjerio je vodstvu Hrvaskoga nogometnog saveza (HNS) što na utakmicama hrvatske reprezentacije na Europskome prvenstvu u Francuskoj u svečanoj loži sjedi Zdravko Mamić:

- U našoj svečanoj loži sjedi čovjek koji ne poštuje hrvatske zakone i nad kojim USKOK provodi dvije istrage, ima dvije aktualne optužnice. Jedna je za štetu od 100 milijuna kuna i u kojoj se radi o igraču koji igra za reprezentaciju, a druga je optužnica za prijetnje, rekao je Orepić za Radio Dalmaciju.

Komentirajući razloge zbog kojega su huligani prekinuli utakmicu Hrvatska - Češka, tehnički ministar unutarnjih poslova rekao je da se "radi o Mamiću i Šukeru – to jednostavno trebamo reći".

Orepić je rekao da je u Puli i Splitu počelo procesuiranje 18 od 32 osoba koje su identificirane kao izgrednici.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.