Vahid Halihodžić: S predsjednikom Nantesa nisam imao iste poglede

Nedjelja, 04. kolovoza 2019. 15:18 Napisao/la  SC
Vahid Halihodžić
Vahid Halihodžić

Vahid Halihodžić otišao je iz Nantesa u svom stilu:

- Odluku nisam donio preko noći. Jednostavno, s predsjednikom kluba Waldemarom Kitom nisam imao iste poglede u vezi stvaranja momčadi i dogovorili smo raskid ugovora. Imao sam ambiciju ove sezone boriti se za Europu, napraviti iskorak, ipak je to veliki klub. Nantes je jedan od najvećih klubova u Francuskoj ako se uzme u obzir da su osam puta bili prvaci Ligue 1. Publika je željela isto što i ja, ali moji pogledi nisu bili isti kao kod ljudi iz kluba, rekao je Halihodžić koji je poznat kao čovjek koji ne odustaje od svojih principa.

Najvažnije, Halihodžić je prošle sezone spasio Nantes od ispadanja i dokazao stručnost, za posao ne mora brinuti:

- Spominje se dosta toga, pa i da ću preuzeti reprezentaciju Maroka. Ne znam, vidjet ćemo, prvo da se odmorim malo. Ponuda svakako ima, kaže 67-godišnji trener kojega Zdravko Mamić smatra najboljim trenerom s kojim je surađivao u Dinamu.

Surađivali su do trenutka u kojemu je Mamić poželio postati trener!

Halihodžić je istoga trenutka otišao bez pozdrava.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.