NASILNI NAVIJAČI LEGIJE

Romeo Jozak i igrači napadnuti

Ponedjeljak, 02. listopada 2017. 22:26 Napisao/la  SC

Ako ne bude pobjeda, bit će još gore

Romeo Jozak morao je spašavati glavu nakon poraza od Bjelice
Romeo Jozak morao je spašavati glavu nakon poraza od Bjelice

Nije dobro krenulo Romeu Jozaku u Poljskoj. Novi trener prvaka Legije iz Varšave ima dva poraza u tri utakmice i posebno ga je pogodio poraz od Nenada Bjelice, odnosno njegovog Lecha iz Poznana koji jepobijedio Legiju 3:0.

Velika kriza drma varšavskog velikana koji je ispao u Ligi prvaka na prvoj kvalifikacijskoj prepreci protiv kazahstanske Astane da bi zatim u Europskoj ligi doživjeli fijasko protiv moldavskog Sheriffa.

Očajne igre nastavile su se i u prvenstvu gdje je Legia na osmoj poziciji uz šest bodova zaostatka za Gornikom. Situaciju je trebao popraviti baš Jozak kojem je to prvi posao u ulozi samostalnog trenera, no protiv Bjelice nije imao nikakve šanse.

Navijači Legije pozvali su igrače da izađu iz autobusa, a nakon što su ovi to i učinili očekujući razgovor, fizički su napadnuti. Pedesetak huligana šamaralo je nogometaše i stručni stožer, a Jozak se spasio bijegom prije nego su huligani i stigli.

Poljski mediji pišu da od nitko od igrača nema ozbiljnije ozljede osim nekoliko modrica na glavi. Huligani su zaprijetili da će biti još brutalniji ako momčad ne krene pobjeđivati, dok klub i državni organi - šute.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.