Trabzonspor saznao kaznu zbog događanja navijača, Osayi-Samuel postao heroj ulice

Srijeda, 03. travnja 2024. 15:00 Napisao/la  SC

Hrvatskog reprezentativca jedan je tzv. navijač Trabzonspora mučki udario, kada je zajedno sa skupinom huligana upao u teren

Trabzonspor saznao kaznu zbog događanja navijača, Osayi-Samuel postao heroj ulice

Trabzonspor je kažnjen sa šest utakmica igranja pred praznim tribinama, turski klub mora povrh toga platiti skoro 100.000 eura kazne!

To je epilog tzv. događanja navijača nakon utakmice Trabzonspor - Fenerbahče tijekom kojega je najviše stradao Dominik Livaković.

Hrvatskog reprezentativca jedan je tzv. navijač Trabzonspora mučki udario, kada je zajedno sa skupinom huligana upao u teren i počeo fizički obračun s gostima.

Pomoćni trener Trabzonspora Egemen Korkmaz kažnjen je samo s jednom utakmicom suspenzije zbog pokušaja fizičkog obračuja s igračima i stručnim stožerom gostujuće momčadi.

Javnost je posebno zanimalo kako će disciplinska komisija tretirati fizički obračun igrača Fenerbahcea Brighta Osayi-Samuela, koji se u stilu MMA borca vješto sukobio s napadačima.

Osayi-Samuel nije kažnjen, procijenjeno je da se branio.

U međuvremenu je postao heroj ulice među navijačima Fenerbahčea, koji su ga ovacijama pozdravili na stadionu.

Nije kažnjen ni Michy Batshuayi, koji je nogom udario huligana koji je kasnije šakom udario Livakovića.

Jayden Oosterwolde i Irfan Can Egribayat dobili su po jednu utakmicu suspenzije zbog tučnjave s navijačima, igrač i vratar Fenerbahcea pretjerali su u samoobrani prema procjeni disciplinskog suca.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.