TOMASOV (NE) IGRA Matjaž Kek: Momčad mi je važnija od pojedinaca!

Srijeda, 03. kolovoza 2016. 16:05 Napisao  I. V.

Rekao sam da u konkurenciju ulaze samo igrači koji su sto posto fizički i psihički spremni. Tomasov je trenirao, razgovarat ćemo s njim, kaže Kek

Marin Tomasov nalazi se na popisu igrača Rijeke, koji će u Fužinama čekati uzvratnu utakmicu 3. pretkola Europske lige protiv Istanbula. Što se tiče trenera Matjaža Keka, nije sigurno da će najbolji igrač Rijeke igrati u četvrtak:

- Odluku sam zapravo već donio, ali neću o njoj govoriti u medijima. Momčad mi je važnija od pojedinaca. Rekao sam da u konkurenciju ulaze samo igrači koji su sto posto fizički i psihički spremni. Tomasov je trenirao, razgovarat ćemo s njim, vidjet ćemo kako razmišlja iako znam da je želja za igrom prisutna u svakoga pojedinca, kaže Kek.

Trener očito sumnja u mentalno stanje Tomasova, koji nakon utakmice protiv Istanbula odlazi u Al Nassr. Drugo je jasno:

- Bradarić vjerojatno neće igrati zbog ozljede, kandidati za njegovu poziciju su Ćanađija i Mišić. Ostali su zdravi. Sastav imam u glavi, postoje dvije varijenta koje ovise o tijeku susreta. Mene kao trenera najviše vesele pozitivni pogledi igrača, koji su svjesni težine zadatka. Djeluju vrlo hrabro i odgovorno, neka samo takvi izađu na teren i neka ih nosi puna Rujevica, poručuje Kek.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.