Svi svjetski mediji prenijeli da je Luka Modrić potvrdio korupciju u Dinamu!

Utorak, 29. rujna 2015. 15:08 Napisao/la  SC

Dinamo ovih dana puni naslove svjetskih medija: pobjeda protiv Arsenala, utakmica protiv Bayerna, korupcija... Za svakoga ponešto!


Dobar glas daleko se čuje, a loš glas čuje se još i dalje! Svi svjetski mediji prenijeli su da je Luka Modrić kao svjedok optužbe potvrdio korupciju u Dinamu!

Jutarnji listi objavio je Modrić iskaz u USKOK-u, koji tereti Zdravka Mamića da je iz Dinama izvukao najmanje 52 milijuna kuna na ime transfera Modrića u Tottenham. Naime, Modrić je potpisao aneks ugovora prema kojemu treba dobiti dio transfera, a ond aje novac direktor predao članovima obitelji Mamić.

Ukratko, Dinamo ovih dana puni naslove svjetskih medija: pobjeda protiv Arsenala, utakmica protiv Bayerna, korupcija... Za svakoga ponešto!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.