Stefan Ristovski: Kamo sreće da sa Sportingom ostvarim isto što i s Rijekom

Srijeda, 27. rujna 2017. 21:03 Napisao/la  SC
Stefan Ristovski
Stefan Ristovski


Stefan Ristovski ne igra puno otkada je stigao u Sporting:

- Trener mi je startu rekao da će me polako uvoditi, da se moram prvo jako dobro prilagoditi i da će mi dati dovoljno vremena za to, a ja želim što prije. Jesus je malo težak, treba mu vremena da stekne povjerenje u igrača i nikad ne ulazi u rizik. Jako puno radi na taktici, svaki dan ima sastanke, po više njih. Ozračje me podsjeća na Rijeku jer navijači i ljudi oko kluba, a svi su veliki fanatici, silno žele naslov prvaka, koji čekaju od 2002. Prate nas na gostovanja, baš je euforično. Ove je godine došlo dosta igrača, uložen je lijep novac i čeka nas velika utrka. Uh, kamo sreće da ostvarim isto što i s Rijekom. Svaku utakmicu Rijeke gledam čim ulovim priliku. Fale mi moji dečki, prelijepa Rujevica, grad... S kumom Vešovićem i drugima u kontaktu sam svaki dan. Baš smo žena i ja razgovarali da bismo trebali, samo znate... Ne da Jesus ništa, pogotovo otkako je počeo žestoki ritam, kaže Ristovski za Večernji list.

Uoči utakmice Milana i Rijeke bivši branič riječkog kluba kaže:

- Ta grupa dečki gdje god bila, s kim god igrala, ne boji se nikoga. Nama nitko nije napravio prevelike probleme i reći ću vam da će svi oni koji su ostali napraviti dobre karijere. Istina, dosta je novih i treba vremena da se prilagodite kod Keka, znam ja što sam prošao. Morate pratiti sve što vam kaže, nije lako. Rijeka je dobro nastavila svoj posao, a dok je Kek ondje ciljevi su jasni kao bijeli dan, smatra Ristovski.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.