Srečko Katanec, slovenski izbornik: Ovakva Turska nema što tražiti protiv Hrvatske!

Ponedjeljak, 06. lipnja 2016. 10:48 Napisao/la  SC

Kataneca se sve češće spominje kao bivšeg izbornika slovenske reprezentacije, najveći kandidat za novog izbornika je Edoardo Reja


Turska reprezentacija pobijedila je Sloveniju u zadnjoj pripremnoj utakmici pred odlazak u Francusku, jedini pogodak postigao je Yilmaz u 5. minuti. Nakon utakmice izbornik slovenske reprezentacije Srečko Katanec ovako je najavio EURO:

- Bili smo umorni, nismo bili fizički spremni kao protiv Švedske. Šteta je što u prvom poluvremenu nismo zabili gol, odigrali smo dobro. U drugom je bilo "tako-tako", možemo bolje. Ne znam jesu li igrali na sto posto, ali ovakva Turska nema što tražiti protiv Hrvatske. Za mene je Hrvatska jedan od favorita Eura, a uz to ima i najmanje problema s ozljedama. Hrvati su uz Francuze favoriti Europskog prvenstva, rekao je Katanec.

Inače, Kataneca se sve češće spominje kao bivšeg izbornika slovenske reprezentacije. Najveći kandidat za novog izbornika je Edoardo Reja, bivši trener Atalante, koji je svojedobno vodio Hajduk.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.