Španjolski kapetan Sergio Ramos nada se da će se Gerard Pique opametiti

Utorak, 03. listopada 2017. 16:29 Napisao/la  SC

Već ranije sam rekao da mu nije pametno što se miješa u sve to, a onda se čudi zašto mu zvižde, rekao je Ramos

Sergio Ramos i Gerard Pique
Sergio Ramos i Gerard Pique

Nakon što su navijači vrijeđali i zviždali španjolskom reprezentativcu Gerardu Piqueu na prvom treningu izabrane vrste zbog zalaganja za neovisnost Katalonije, drugi trening Furije održao se bez navijača.

No, atmosfera u momčadi nije sjajna. Navijači traže Piqueov odlazak, a ništa bolje ga nisu primili ni suigrači, barem oni koji su u klanu Sergia Ramosa. Kapetan Španjolske i Reala, koji ionako na društvenim mrežama godinama ratuje s Piqueom, iskoristio je priliku i pridružio se onima koji kritiziraju Katalonca.

- Već ranije sam rekao da mu nije pametno što se miješa u sve to, a onda se čudi zašto mu zvižde. Svakako ćemo mu mi dati podršku, ali moram priznati da me nije iznenadilo ono što se događalo na treningu. Nadam se da će ubuduće pametnije postupati, rekao je Ramos.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.