Španjolci traže da se PSG izbaci iz Lige prvaka zbog nepoštenog poslovanja

Ponedjeljak, 30. listopada 2017. 16:15 Napisao/la  SC
Neymar (PSG)
Neymar (PSG)

Španjolci i dalje vrše pritisak na UEFA-u zbog poslovanja PSG-a, koji je bez problema izdvojio 222 mil. eura da bi platio fiksnu odštetu za Neymara.

Predsjednik španjolske La Lige Javier Tebas u razgovoru za L'Equipe optužio je PSG da svjesno krši pravilo financijskog fair-playa.

- Pričekat ćemo do kraja godine i vidjeti što će reći UEFA. Ako ni oni ne vide ništa sporno u ovom slučaju, obratit ćemo se Europskoj uniji jer ovakvo stanje na tržištu nije održivo i PSG ne bi smio igrati Ligu prvaka. PSG nastavlja varati, a nitko ih još nije isključio iz europskih natjecanja. Nije mi jasno kako je to moguće!? Kada biciklistu otkriju uzimanje dopinga, odmah ga isključuju iz utrke! Provjere ubuduće moraju biti strože i moraju se provoditi prije početka sezone, jer u protivnom je šteta već učinjena, tvrdi Tebas.

Istodobno, španjolski mediji pišu da Neymar sve više žali što je otišao u PSG.

Iako je u 11 utakmica postigao 10 golova, Neymar je nezadovoljan odnosima u svlačionici i taktikom trenera Unaija Emeryja.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.