SP 2018 Ronaldo - Španjolska 3:3, fantastični Portugalac postigao hat-trick

Petak, 15. lipnja 2018. 21:59 Napisao/la  SC
Ronaldo
Ronaldo

 Ronaldo - Španjolska 3:3!

Tako je u praksi završila spektakularna utakmica dviju ponajboljih europskih reprezentacija u 1. kolu Svjetskog prvenstva.

Fantastični Portugalac prvo je iznudio kazneni udarac u duelu s Nachom i onda mirno pogodio za 1:0.

Zatim kao da je iznenadio De Geu udarcem sa 17 metara, velika pogreška španjolskog vratara ne umanuje zasluge strijelca za 2:1.

I naposlijetku, kada su Španjolsku dijelile minute od pobjede, Ronaldo je iznudio slobodni udarac u duelu s Piqueom i onda izvanrednim udarcem preko "živog zida" pogodio mrežu za 3:3.

Uzalud Španjolcima dominacija kroz posjed lopte bezmalo 80 minuta, uzalud dva pogotka Diega Coste i atraktivni pogodak Nacha...

Protiv Ronalda nisu mogli!

Portugal je postigao tri pogotka ni iz čega zato što je imao nevjerojatnog Ronalda.

Utakmica u Sočiju vratila je sjaj nogometu nakon uvodnih utakmica u četvrtak i petak, koje su bile antipropaganda s obzirom na razinu nogometa koji su naviknuli gledati ljubitelji vrhunskog nogometa u Europi.

Skupina B, 1. kolo: Portugal - Španjolska 3:3 (Ronaldo 4-11m, 44, 88/D. Costa 24, 55, Nacho 58)

Poredak: Iran 3, Portugal i Španjolska 1, Maroko 0

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.