SP 2018 Leo Messi: Pobijedit ćemo Hrvatsku, prvenstvo je tek počelo!

Subota, 16. lipnja 2018. 23:21 Napisao/la  SC
Leo Messi
Leo Messi

 Argentina je odigrala 1:1 protiv Islanda djelomično zbog toga što Leo Messi nije iskoristio kazneni udarac, vratar Halldorsson obranio je njegov udarac.

- Pitali su me već je li ovo moje zadnje Svjetsko prvenstvo i iskreno ne znam odgovor, sve zavisi koliko ćemo daleko dogurati u Rusiji. Teško smo nametali svoju igru protiv Islanda. Pobijedit ćemo Hrvatsku, jednostavno moramo! Bili smo superiorni, pokušali smo osvojiti tri boda. Jako je bolno bilo promašiti taj penal. Ali, ne moramo se brinuti. Svjetsko prvenstvo je tek počelo i znali smo da neće biti lako doći do našeg cilja. Tužni smo, jer smo zaslužili pobjedu, a neke stvari se moraju poboljšati u momčadi, kazao je Messi.

- Messi je samo čovjek! Danas moramo biti uz njega jer znamo da u svakoj utakmici, u bilo kojem trenutku, on može presuditi u našu korist. Nadam se da ćemo protiv Hrvatske biti bolji, kazao je Sergio Aguero.

- Frustrirani smo. U utakmicu smo ušli s puno motivacije i želje za pobjedom, ali sada se okrećemo idućoj utakmici u kojoj ćemo sigurno biti bolji. Danas smo bili prespori u tranziciji iz obrane u napad. Sada moramo pronaći neko alternativno rješenje za Hrvatsku i Nigeriju. Ovo je stvarno teška skupina, ali nisam zabrinut jer nemamo nijedan problem osim toga što smo ostali bez dva boda, rekao je izbornik Argentine Jorge Sampaoli.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.