Srbija pod imperativom dočekuje Wales, Pandev najavio pobjedu Makedonije u Glasgowu

Utorak, 11. rujna 2012. 11:14 Napisao/la  SC

- Nemam komplekse, nemam komentar, ustvrdio je za zurnal.rs Aleksandar Kolarov na pitanje kako komentira da hrvatski mediji i nogometna javnost smatra da će Srbija biti treća u skupini. Goran Pandev najavio pobjedu Makedonije kod Škotske

Uz Belgiju i Hrvatsku u skupini A u utorak navečer su na rasporedu još dvije utakmice, Srbija dočekuje Wales dok će Škotska ugostiti Makedoniju. Srbi će ugostiti Wales u Novom sadu, najviše zahvaljujući angažmanu izbornika Siniše Mihajlovića koji je pobornik ideje da reprezentacija mora igrati po cijeloj Srbiji, a ne samo u Beogradu. Remi protiv Škotske u prvom kolu nije obeshrabrio nekadašnjeg nogometaša Intera.

- Znamo šta nam je cilj, što hoćemo i možemo. Kada završe kvalifikacije vidjet ćemo tko je bio u pravu, rekao je Siniša Mihajlović koji je bocnuo i  hrvatsku reprezentaciju ustvrdivši da je Makedonija trebala pobijediti u Zagrebu.

-  Drago mi je da na otvaranju igramo utakmicu za utakmicu protiv reprezentacija s Otoka. Wales i Škotska imaju sličani stil, jedino su igrači Walesa brži, ustvrdio je Mihajlović.

Iako Srbiju, kao i sve reprezentacije u skupini A, očekuje težak put do Brazila, susjedni mediji i igrači se u velikoj mjeri bave i izjavama iz Hrvatske.

- Nemam komplekse, nemam komentar, ustvrdio je za zurnal.rs Aleksandar Kolarov na pitanje kako komentira da su hrvatski mediji i nogometna javnost smatra da će Srbija biti treća u skupini.

Makedonci će pak gostovati u Škotskoj, u Zagrebu su pokazali da itekako mogu biti neugodni.

- U Glasgowu ćemo pobjediti. Moramo razmišljati o tome da počnemo pobjeđivati jer ne smijemo biti više zadovoljni samo činjenicom da smo odigrali dobru utakmicu. Očito je da se možemo nositi s najboljim reprezentacijama na svijetu, ako budemo igrali kao protiv Hrvatske vjerujem da ćemo pobijediti, ustvrdio je Goran Pandev.

 

Raspored, ostale skupine

Skupina B: Bugarska - Armenija (20), Italija - Malta (20.45).

Skupina C: Švedska - Kazahstan (20.30), Austrija - Njemačka (20.35).

Skupina D: Rumunjska - Andora (19.30), Turska - Estonija (20), Mađarska - Nizozemska (20.30).

Skupina E: Cipar - Island (19), Norveška - Slovenija (20), Švicarska - Albanija (20.30).

Skupina F: Izrael - Rusija (19), Sjeverna Irska - Luksemburg (20.45), Portugal - Azerbejdžan (21.15).

Skupina G: BiH - Latvija (20), Slovačka - Lihtenštajn (20.15), Grčka - Litva (20.45).

Skupina H: San Marino - Crna Gora (20.30), Poljska - Moldavija (20.45), Engleska - Ukrajina (21).

Skupina I: Gruzija - Španjolska (19.30), Francuska - Bjelorusija (21)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.