SEVILLA - RIJEKA (21.05) Unai Emery: Večerašnja utakmica za nas je jako važna, igramo prvi finale ove sezone

Četvrtak, 11. prosinca 2014. 14:58 Napisao/la  SC

U prednosti smo, ali to ni na koji način ne umanjuje poštovanje prema Rijeci, kaže trener Seville Unai Emery. Marin Leovac upitan zbog ozljede

Unai Emery vrlo oprezno najavljuje večerašnju (21.05) utakmicu protiv Rijeke, između rečenica trenera Seville provlači se dojam da više vjeruje u Rijeku od većine sportske javnosti koja momčadi trenera Matjaža Keka predviđa siguran poraz. Sevilla je bolja momčad, aktualni prvak Europa lige jedino pobjedom može obraniti titulu prvaka, ali

- Nikakve kalkulacije takvog tipa ne vrijede uoči večerašnje utakmice. Večeras imamo obvezu pobijediti i iskazati visoku razinu naše igre. Svjesni smo kvaliteta Rijeke u što smo se uvjerili u prvoj utakmici. Danas je jako važan dan za nas, igramo prvi finale ove sezone, kaže Emery.

Trener Seville ne bježi od uloge favorita, to prije što Rijka mora pobijediti.

- U prednosti smo, ali to ni na koji način ne umanjuje poštovanje prema Rijeci. Večeras će nam trebati podrška navijača, da budu uz nas. Ne doživljavamo utakmicu kao pritisak nego kao priliku da budemo još bolji, naglašava Emery.

Trener Seville nije siguran u nastup Krychowiaka, Tremoulinas i Iborra su na raspolaganju.

Trener Rijeke Matjaž Kek vjerojatno neće moći računati na ozlijeđenog Leovca umjesto kojega će igrati Vešović, ostalo se zna budući da se momčad kroz zadnje utakmice standardizirala. Iako je će protiv Seville igrati praktično ista momčad kao protiv Dinama, pristup će sigurno biti drugačiji. Posebice u obrambenom bloku, koji je protiv Dinama najviše zakazao.

RIJEKA: Vargić, Vešović (Leovac), Mitrović, Lešković, Tomečak, Jajalo, Močinić, Kvržić, Sharbini, Moises, Kramarić

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.