Salah: Možda bi Sergio Ramos mogao reći hoću li biti spreman za Svjetsko prvenstvo

Subota, 09. lipnja 2018. 16:32 Napisao/la  SC
Salah i Sergio Ramos
Salah i Sergio Ramos

 Salah je progovorio prvi put nakon ozljede u finalu Lige prvaka:

- Sada sam bolje, nadam se da ću moći igrati prvu utakmicu s Urugvajem, ali još ne mogu ništa potvrditi. Bio je to najgori trenutak u mojoj karijeri, kada sam pao na zemlju, osjećao sam mješavinu fizičke boli i zabrinutosti, a također i bijes i tugu jer nisam mogao nastaviti. Bio sam shrvan, a kasnije sam shvatio da možda neću moći ni na Svjetsko prvenstvo pa mi je bilo još težek, kazao je egipatski reprezentativac za Marcu.

O duelu sa Sergijom Ramosom još uvijek se raspravlja, za mnoge kapetan Real Madrida nije slučajno onako Salaha uhvatio za ruku:

- Ne znam, rekao je Salah.

Sergio Ramos izjavio je da je Salah prvi njega uhvatio za ruku te da bi on sigurno nastavio igrati pod injekcijom:

- Mogu samo reći kako je lijepo da kad te netko rasplače, da te onda malo i nasmije. Možda bi mi on mogao i reći hoću li biti spreman za Svjetsko prvenstvo, rekao je cinično Salah.

Najbolji strijelac Premier lige (32 gola) protekle sezone prometnuo se u ponajboljega napadača u Europi.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.