Ronaldinho najavio kraj karijere, Leo Messi oprostio se od brazilskog genijalca

Srijeda, 17. siječnja 2018. 20:59 Napisao  I. V.
Messi i Ronaldinho, nogometni čudotvorci
Messi i Ronaldinho, nogometni čudotvorci

Ronaldinho je u 37. godini odlučio završiti karijeru, od genijalnog Brazilca sa sjetom se opraštaju svi koji vole izvorni nogomet. Njegove briljantne minijature postale su antologijske.

Od Ronaldinha se na društvenim mrežama oprostio i Leo Messi, najbolji igrač na svijetu igrao je četiri sezone u Barceloni s Brazilcem u naponu snage.

Messi je tada tek počeo briljantnu karijeru:

- Oduvijek sam govorio kako sam mnogo naučio od tebe. Uvijek ću ti biti zahvalan na tome što si mi olakšao da se uklopim u momčad. Imao sam sreće što sam mogao podijeliti mnoge stvari s tobom i zaista sam sretan zbog toga. Nisi bio samo fantastičan igrač, bio si i jesi sjajna osoba, a to je ipak najvažnije. Odlučio si se umiroviti, ali nogomet nikada neće zaboraviti tvoj smiješak. Sve najbolje, Ronnie, napisao je Messi.

Ronaldinho je karijeru započeo u brazilskom Gremiu, 2001. godine otišao je u PSG. Slavu je stekao u dresu Barcelonu od 2003. do 2008. godine.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.