Romeo Jozak postao trener Legije, bivši direktor Dinama karijeru nastavlja na klupi

Srijeda, 13. rujna 2017. 19:50 Napisao  I. V.
Romeo Jozak i Dariusz Mioduski.
Romeo Jozak i Dariusz Mioduski.

Romeo Jozak novi je trener poljske Legije.

Donedavni sportski direktor Dinama i tehnički direktor reprezentacije odlučio je karijeru nastaviti na klupi.

Jozak do sada nikada nije vodio ozbiljniju seniorsku momčad, afirmirao se radom u omladinskom nogometu i akademskim radom.

Priliku je dobio u poljskom prvoligašu, gdje će naslijediti trenera Jaceka Magieru koji je momčad ostavio na petom mjestu poljskog prvenstva s 13 bodova u osam kola.

- Imam osobnost vođe, a pritisak je moje srednje ime. To je nešto s čime se naviknete živjeti u Dinamu, tako da neću imati problema s tim, kaže Jozak

- Romeo Jozak jedan je od najkarizmatičnijih ljudi u hrvatskom nogometu. On je mozak brojnih postignuća zagrebačkog Dinama, kluba u kojem postoje slični pritisci kao i Legiji. Vjerujem da će se Jozak zbog svog međunarodnog iskustva brzo prilagoditi Legiji i da će nas odvesti do uspjeha u Poljskoj i Europi, rekao je predsjednik  Legije Dariusz Mioduski.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.