Robert Prosinečki ponovo pozvao Asmira Begovića, Izeta Hajrovića nema na popisu

Ponedjeljak, 01. listopada 2018. 14:55 Napisao/la  SC
Robert Prosinečki
Robert Prosinečki

 

Robert Prosinečki objavio je popis kandidata za prijateljski susret s Turskom u Rizeu (11. listopada) i utamicu Lige nacija protiv Sjeverne Irske četiri dana kasnije na Grbavici.

Izbornik BiH-a najviše je iznenadio što Izeta Hajrovića nema na popisu, napadač Dinama igra dobroj formi:

- Imam svoje mišljenje, a itekako pratim i ostale igrače koji se nisu našli na ovom popisu. Koljić ima svoje kvalitete, ali što sada, treba zvati igrača jer je dao dva gola?! On je odličan igrač na kojeg ću obratiti pažnju, kazao je Prosinečki.

Na popisu se ponovo našao Asmir Begović:

- Došao je, razgovarali smo i složili se oko nekih razmišljanja, ali da se ne lažemo, Šehić je sad u prvom planu. Bar tri nova igrača će dobiti priliku protiv Turske, što se mladih igrača tiče tek možda u studenom netko dobije priliku, dakle netko od igrača iz mlade reprezentacije. Tu prvenstveno mislim na Gojaka i Lončara, to su igrači koji dolaze, rekao je Prosinečki.

Eov popisa: Vedran Kjosevski (FK Željezničar), Ibrahim Šehić (Erzurumspor), Asmir Begović (Bournemouth), Darko Todorović (Salzburg), Ognjen Vranješ (Anderlecht), Toni Šunjić (Dinamo Moskva), Ermin Bičakčić (Hoffenheim), Ervin Zukanović (Genoa), Eldar Čivić (Sparta), Bojan Nastić (Genk), Muhamed Bešić (Everton), Gojko Cimirot (Standard Liege), Miralem Pjanić (Juventus), Elvis Sarić (Suwon), Rade Krunić (Empoli), Goran Zakarić (Partizan), Haris Duljević (Dynamo Dresden), Edin Višća (Basaksehir), Edin Džeko (Roma), Kenan Kodro (Kopenhagen), Sanjin Prcić (Levante), Deni Milošević (Konyaspor) i Riad Bajić (Basaksehir).

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.