ROBERT PROSINEČKI Koliko čujem, svi govore da više nemamo šanse!

Nedjelja, 09. lipnja 2019. 16:40 Napisao/la  SC
Robert Prosinečki
Robert Prosinečki

 

BiH je doživjela poraz (0:2) od Finske koji je poremetio pripremu utakmice protiv Italije.

- Bila je loša igra, nije bilo na nivou kako mi znamo. Pričali smo puno o tome, a vidjet ćemo možemo li napraviti nešto u ova dva dana. Ja mislim da možemo. Nakon dobrih igara došao je lagan pad, ali moramo priznati da je Finska bila bolja. Euforije su jako različite. Kad se gubi ništa ne valja, a kad se pobjeđuje, sve je najbolje. Mi ćemo pokušati protiv Italije odigrati dobru utakmicu. Još ništa nije izgubljeno. Koliko čujem, svi govore da nemamo više šanse. Nije tako, ima još puno utakmica do kraja. Nadam se da ćemo protiv Italije biti puno bolji, kaže izbornik Robert Prosinečki.

Italija je pobijedila (3:0) Grčku u Ateni, vraća nam se Miralem Pjanić:

- Pjanić jako puno znači za našu igru. Kratko vrijeme je do velike utakmice, ali mislim da ćemo puno bolje izgledati protiv Italije. Gledali smo utakmicu protiv Italije. Brzo su dali golove, šokirali su Grke i izgledali su puno bolje. Dobra su reprezentacija i žele da odu na veliko natjecanje nakon što nisu uspjeli otići na SP. Velika su nogometna nacija. Mi smo baš loše odigrali. Nadam se da ćemo napraviti u ova dva dana analize. Malo je vremena, ali sigurno da ćemo biti mnogo bolji nego protiv Finske, naglasio je Prosinečki.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.