Robert Lewandowski: Volio bih da je to bila iskrena izjava velikog igrača

Utorak, 07. prosinca 2021. 09:24 Napisao/la  SC

Poštujem kako Messi igra, činjenica da se borim s njim je indikator moga nivoa, to me čini ponosnim, ali u sebi sam osjećao tugu, kaže napadač Bayerna

Robert Lewandowski
Robert Lewandowski

Robert Lewandowski prvi put je progovorio o dodijeli Zlatne lopte, koja je sedmi put završila u viltrini Lea Messija.

- Što se tiče mojih osjećaja i emocija, bio sam loše prošlog tjedna. Neću lagati, bio sam tužan! Nije bilo lako igrati protiv Borussije Dormund bez radosti, nisam bio sretan, već suprotno... Tako ste blizu, borite se za nagradu sa igračem tako velikim kao Messi, stignu komentari da zaslužujem nagradu... Poštujem kako Messi igra, činjenica da se borim s njim je indikator moga nivoa, to me čini ponosnim, ali u sebi sam osjećao tugu, kazao je nesuđeni dobitnik Zlatne lopte prema mišljenju dijela sportske javnosti.

Messi je tijekom zahvale rekao da je Lewandowski trebao prošle godine dobiti Zlatnu loptu:

- Volio bih da je to bila iskrena izjava velikog igrača, a ne samo prazne riječi. Ne želim se uzbuđivati, ali biti tako blizu, a opet tako daleko ostavlja gorak okus. Trebat će mi vremena da prevaziđem sve što nosim u sebi, rekao je Lewandowski.

Messi je organizirao zabavu nakon što mu je uručena Zlatna lopta:

- Nije me pozvao, teško je s njim komunicirati. To mogu uraditi samo na jednom jeziku, razmijenili smo nekoliko riječi. Više smo bili posvećeni porodici i prijateljima, kazao je napadač Bayerna.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.