RADOMIR ANTIĆ

Modrić nije zaslužio Zlatnu loptu

Četvrtak, 04. travnja 2019. 23:23 Napisao/la  SC

Modrić niti asistira, niti postiže pogotke

Modrić nije zaslužio Zlatnu loptu

Radomir Antić komentirao je za Marcu loše igre Real Madrida ove sezone, bivši trener madridskog kluba posebno se osvrnuo na ulogu Luke Modrića.

- Od kada je to Modrić postao najbolji razigravač na svijetu ako jedva asistira? Ne mogu razumijeti što znači vidjeti ga sa Zlatnom loptom kao najboljega igrača na svijetu!? To nema smisla, Modrić niti asistira, niti postiže pogotke! Da bi stekao autoritet u igri moraš imati igrača kao što je De Bruyne, a ne igrača kao što je Hazard, tvrdi srpski stručnjak.

Antić je ovako savjetovao sportskog direktora Real Madrida:

- Barcelona ne treba Griezmanna, Real Madridu više treba takav igrač. Real Madrid mora pokrenuti novi projekt ako želi sačuvati trenera, koji nije krivac za ovo što se događa. Sve se radilo pogrešno prije nego što je on došao, rekao je Antić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.