Prosinečki smatra da je Italija najbolja u skupini, Conte začuđen FIFA poretkom

Nedjelja, 11. listopada 2015. 14:19 Napisao/la  SC

Teško je igrati protiv momčadi kakva je Italija. Potvrdili su kako nisu bez razloga lideri naše skupine, rekao je Prosinečki

Italija je u Bakuu potvrdila plasman na Europsko prvenstvo, izbornik Azerbejdžana Robert Prosinečki doživio je prvi poraz:

- Moja momčad odigrala je najbolje što je mogla i moram zbog toga biti zadovoljan. Iskoristili su naše pogreške i nakon toga se bilo teško vratiti u igru. U poluvremenu sam svojim igračima rekao da ih rezultat ne obeshrabri, međutim teško je igrati protiv momčadi kakva je Italija. Potvrdili su kako nisu bez razloga lideri naše skupine, rekao je Prosinečki.

Antonio Conte nije iznenađen pobjedom u Baukuu nego poretkom na ljestvici FIFA-e:

- Hrvatska je ispred nas na FIFA-ljestvici, a iza nas u skupini! Poštovat ćemo kvalifikacije do kraja i odigrati na visokoj razini protiv Norveške u Rimu. Sada s Italijom mogu igrati sustav 4-2-4, što s Juventusom nisam mogao. S takvom sam formacijom osvojio Serie B s Barijem i Sienom, ali u Juventusu nisam imao igrače za to, sada sam ih našao, rekao je Conte.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.