PROBRANO DRUŠTVO Ronaldinho u igri parova izgubio od ubojice i razbojnika

Utorak, 31. ožujka 2020. 16:24 Napisao/la  ¨SC

Ronaldinho izgubio u igri parova od 36-godišnjeg Edgara Ramireza Otazua, osuđenog za ubojstvo i 33-godišnjeg Yonija Davida Merelesa Martineza, osuđenog za razbojništvo

Ronaldino u zatvoru igra nogo-odbojku
Ronaldino u zatvoru igra nogo-odbojku

Ronaldinho nije izgubio "magični dodir" u zatvoru.

Nekoć najbolji nogometaš na svijetu, slobodno vrijeme u paragvajskom zatvoru provodi igrajući nogo-odbojku u svom prepoznatljivom, atraktivnom stilu.

Unatoč tome Ronaldinho je izgubio je u igri parova od 36-godišnjeg Edgara Ramireza Otazua, osuđenog zbog ubojstva i 33-godišnjeg Yonija Davida Merelesa Martineza, osuđenog za razbojništvo.

Otazu izdržava 18-godišnju zatvorsku kaznu za ubojstvo muškarca zvanog Fabio Ramon Cuenca Gimenez, koji je upucan u glavu u svibnju 2010. godine nakon glazbenog festivala.

Martinez izdržava kaznu od 10 godina zatvora zbog pljačke vozila specijaliziranog za prijevoz novca.

Obojica kriminalaca su bivši policajci.

Inače, Ronaldinho najviše vremena izvan ćelije provodi u stolarskoj radionici.

Nekadašnji igrač Barcelone i Milana, svjetski prvak 2002. godine i dobitnik Zlatne lopte 2005. godine, nedavno je 40. rođendan proslavio u zatvoru.

Uhićen je kada je zajedno s bratom pokušao ući u Pargvaj s lažnom putovnicom, prijeti mu višegodišnja zatvorska kazna ako dođe do suđenja.

Paragvajske vlasti Ronaldinha mogu držati zatvorenog do šest mjeseci prije nego što se podigne optužnica, trenutačno traju pregovori o cijeni njegove slobode.

Sud je odbio jamčevinu od 1,4 mil. eura za puštanje na slobodu, jer smatra da Ronaldinhova sloboda vrijedi više.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.