Predsjednik FA: Nećemo štedjeti novac na Capellovom nasljedniku

Nedjelja, 12. veljače 2012. 13:07 Napisao  Marko Babić

- Nećemo štedjeti, što god mi ili netko drugi mislio o plaćama prijašnjih izbornika. Platit ćemo koliko treba da dovedemo pravog čovjeka na ovo mjesto - rekao je David Bernstein

David Bernstein, predsjednik Engleskog nogometnog saveza, objavio je da neće štedjeti, te da novac nije problem kada je u pitanju potraga za novim izbornikom engleske nogometne reprezentacije.

- Nećemo štedjeti, što god mi ili netko drugi mislio o plaćama prijašnjih izbornika. Platit ćemo koliko treba da dovedemo pravog čovjeka na ovo mjesto - izjavio je Bernstein u razgovoru za Sunday Express.

Kada je u pitanju potrošnja, engleski mediji navode da se dio novca odnosi i na eventualnu odštetu za trenera koji u ovom trenutku vodi neki klub. Budući da je jedan od glavnih favorita Harry Redknapp, trener Tottenhama, engleski mediji navode da bi odšteta i plaća mogla Savez koštati deset milijuna funti.

- Ovo je posao koji će privući mnoge trenere. Ovo je vrijeme da jedan iskusni stručnjak nastavi gdje je Capello stao - ustvrdio je Bernstein.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.