POVRATAK POGOCIMA Cristiano Ronaldo: Čeka nas težak protivnik, mislim da su izgledi 50-50

Srijeda, 22. lipnja 2016. 22:36 Napisao/la  SC

Ova nam je utakmica podignula samopouzdanje, a podignula je i Ronaldovo samopouzdanje pred utakmicu s Hrvatskom, kaže portugalski izbornik Fernando Santos

Portugal i Mađarska s rezultatom 3:3 plasirali su se u osminu finala u različitom raspoloženju. Mađarska je prva u skupini, a Portugal treći što znači da u osmini finala igrati protiv Hrvatske.

- Luda utakmica. Triput smo ispadali s turnira i stalno smo se morali vraćati. Uz to je bilo i strašno vruće. Prioritet pri dolasku bio je plasman u drugi krug i sada nas čeka težak protivnik. Mislim da su izgledi 50-50. Oni imaju vrlo dobre igrače. Ne pobjeđuje svatko Španjolce, tako da poštujemo Hrvate. Međutim, znamo svoju snagu. Znamo koliko vrijedimo i gledat ćemo ih u oči, rekao je Cristiano Ronaldo.

Portugalski izbornik Fernando Santos uoči utakmice protiv Hrvatske ohrabrenje traži u Ronaldu, koji je dvama pogocima protiv Mađarske prekinuo golgeterski post:

- To je ono što je Cristiano Ronaldo. On mora zabiti, jer je pobjednik, on se hrani golovima. Ova nam je utakmica podignula samopouzdanje, a podignula je i Ronaldovo samopouzdanje pred utakmicu s Hrvatskom. Željeli smo završiti prvi u skupini, mislim da smo i napravili prave stvari da budemo prvi. U prve dvije utakmice smo dobro igrali, ali nismo zabijali. Protiv Mađarske smo zabijali, ali nismo bili pravi, pogotovo u obrani, kaže Santos.

- Igrali smo bolje nego u prve dvije utakmice. Čak i kada se Portugal vraćao mi smo i dalje napadali. Ova momčad zaslužuje da se o njoj priča. Htio sam odmarati Zoltana Geru, čovjek ima 37 godina, ali i je odigrao vrhunski. Imali smo malo sreće, ali mislim da smo je zaslužili. Sretni smo što smo u drugom krugu, rekao je mađarski izbornik Bernd Storck.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.