Pogledajte atmosferu u moskovskom metrou nakon finalne utakmice u Moskvi

Nedjelja, 15. srpnja 2018. 21:43 Napisao/la  SC

Deseci tisuća navijača proslavit će svjetsko srebro u središtu Zagreba, idućih dana svi gradovi pripremaju dočeke za aktere povijesnog uspjeha

Pogledajte atmosferu u moskovskom metrou nakon finalne utakmice u Moskvi

 Hrvatska je osvojila drugo mjesto na Svjetskom nogometnom prvenstvu, Luka Modrić izabran je za najboljega igrača Svjetskog prvenstva.

Teško je odmah nakon finala bilo slaviti poraz, bilo je na moskovskom stadionu suza, tmurnih pogleda u tmurno nebo koje se otvorilo...

Francuska je u finalu jednostavno bila bolja, tu se nema što dodati ili oduzeti.

Nije trebalo proći dugo vremena prije nego je tribinama odjeknuo spontani pljesak, hrvatski navijači počeli su pjevati već nakon utakmice, odjekivala je hrvatska pjesma u moskovskom metrou.

Kako vrijme bude odmicalo kolosalni rezultat male i siromašne države sve će više dobivati na vrijednosti, Hrvatska se u ponedjeljak priprema dočekati hrvatsku reprezentaciju.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.