Michel Platini izdao ultimatum klubovima potrošačima: Tko ne plati dugove, leti iz Europe!

Nedjelja, 02. rujna 2012. 14:10 Napisao/la  SC

Mnogi klubovi debelo kasne s isplatama već odrađenih transfera. Klubovi koji se neće moći uskladiti s financijskim Fair Playom bit će izbačeni iz Europe, zaprijetio je čelni čovjek UEFA-e

Michel Platini, predsjednik Europske nogometne organizacije (UEFA), izdao je ultimatum klubovima koji kasne s isplatama već odrađenih transfera. Ultimatum se odnosi na skupinu od 27 klubova kojima je poručeno da srede svoju financijsku situaciju u skladu s financijskim "Fair Playem" ili će u suprotnom biti izbačeni iz europskih natjecanja.

- Mnogi klubovi debelo kasne s isplatama već odrađenih transfera. Prvo im je rečeno da srede svoje financije do 30. lipnja, zatim do 15. srpnja. Novi i krajnji rok je 30. rujan. Klubovi koji se neće moći uskladiti s financijskim Fair Play sistemom bit će izbačeni iz Europe, zaprijetio je čelni čovjek UEFA-e.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.