Pedro Proenca sudi utakmicu između Hrvatske i Kameruna, FIFA ništa ne prepušta slučaju

Ponedjeljak, 16. lipnja 2014. 16:54 Napisao/la  SC

Proenca je jedan od najboljih sudaca na svijetu, FIFA-i želi izbjeći mogućnost da se Hrvatskoj ponovi suđenje iz utakmice protiv Brazila

Pedro Proenca sudi utakmicu između Hrvatske i Kameruna 18. lipnja u Manausu, portugalski sudac jedan je od najboljih svjetskih sudaca. FIFA očito ništa ne prepušta slučaju nakon što je Japanac Nishimura dosudio dvojbeni kazneni udaraca protiv Hrvatske u utakmici protiv Brazila. Bilo bi previše da se Hrvatskoj opet dogodi onakvo suđenje u drugoj utakmici na Svjetskom prvenstvu, posebice u situaciji u kojoj mora pobijediti.

Između ostalog, Proenca je sudio finale EURO-a 2012.godine između Italije i Španjolske, ove sezone sudio je polufinale Lige prvaka između Real Madrida  i Bayerna.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.