Paul Pogba: Na EP bili smo previše samouvjereni, nećemo ponoviti pogrešku

Subota, 14. srpnja 2018. 14:27 Napisao/la  SC
Paul Pogba
Paul Pogba

Paul Pogba oprezno je najavio finale protiv Hrvatske, najveća francuska zvijezda puše na hladno:

- Jako sam sretan što smo u finalu, ali ne želim još osjećati ponos. Trebamo se strpjeti. Nismo još ništa osvojili. Osvojio sam Europsku ligu 2017. s Manchester Unitedom, ali osim toga ne znam kakav je osjećaj osjetiti pobjedu u finalu: 2015. godine u finalu Lige prvaka i 2016. u finalu Europskog prvenstva imao sam priliku osjetiti kako je to izgubiti u finalu. Na Europskom prvenstvu smo napravili jednu veliku pogrešku: bili smo previše samouvjereni. Nakon što smo pobijedili Njemačku u polufinalu, mislili smo da je suđeno da ćemo biti prvaci. Obećajem da pogrešku nećemo ponoviti. Poznajem hrvatske igrače i svjestan sam da su svjetska klasa. Stigli su u finale kroz izrazito tešku skupinu. Samo jedna momčad može podići trofej u nedjelju i vjerujem da ćemo to biti mi, kazao je Pogba.

 Izgleda da Pogba i njegovi suigrači neće upasti u istu zamku u koju su upali prije dvije godine. Kako kaže, dječački mu je san da osvoji svjetsko prvenstvo.

- Znam odakle potičem i što sam sve prošao da bi došao do ovdje. Sanjam o osvajanju svjetskog prvenstva otkad znam za sebe. Kao dječak, sanjao sam da ću postići pogodak u finalu svjetskog prvenstva. Imamo jednu zvjezdicu na dresu, ali nju ja nisam osvojio, prisjetio se Pogba 1998. godine, kada su Francuzi postali svjetski prvaci.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.