Pašalić potpisao za Atalantu, Inter želi Vrsaljka, Roma se raspituje za L. Kalinića...

Četvrtak, 26. srpnja 2018. 15:37 Napisao/la  SC
Mario Pašalić
Mario Pašalić

 Zahuktala se trgovina skupim pokretninama, nogometna tržica živnula je praktično drugog dana nakon finala Svjetskog prvenstva u Moskvi.

Cijene igrača mijenjaju se svakoga sata, na burzi igrača najaktivniji su kupci i prekupci.

Što se tiče hrvatskih igrača, za sada je jedino sigurno da se Mario Pašalić vratio u Italiju.

Pašalić je potpisao za Atalantu nakon što je prošlu sezonu proveo u moskovskom Spartaku.

I dalje je igrač Chelseaja!

Zanimljivu razmjenu igrača između Milana i Juventusa spominju talijanski mediji, mougća je razmjena dvaju većih paketa igrača među kojima se spominje Marko Pjaca za koji interes iskazuje Udinese.

Milan Badelj i dalje se spominje u kontekstu Milana iako se odjednom pojavio lisabonski Sporting. Vjerojatno je na djelu pumpanje cijene transfera.

Mateo Kovačić ne odustaje od namjere da ode iz Real Madrida nakon što je osvojio tri titule europskog prvaka, a da nije odigrao ni minute u jednom finalu.

Lovre Kalinić počeo se spominjati kao zamjena za Alissona Beckera, koji je postao najskuplji vratar svih vremena.

Livepool je platio više od 70 mil. eura Romi koja traži novog vratara.

Šime Vrsaljko produljio je nedavno ugovor s Atleticom što ne znači da će ostati u Madridu, Inter je postao prilično uporan.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.