Španjnolski Diario sport navodi da je Ronaldinho u odličnoj formi, te da je opet dostigao svojih idealnih 80 kilograma i u 31 godini još uvijek može igrati na najvišoj razini.
Avram Grant protiv Roberta Prosinečkog na klupama u "većitom derbiju"! Ima li boljega dara za trenera Crvene zvezde Roberta Prosinečkog, koji je danas proslavio 43. rođendan
Hrvatski reprezentativac zabio je treći pogodak u 59. minuti i odigrao je cijeli susret za Rangerse koji su slavili 4:0
Eto'o je prvotno kažnjen jer je u studenom poveo štrajk igrača koji su nakon dvije prijateljske utakmice s Marokom otputovali putovati na susret u Alžir dok im se ne isplate obećane novčane nagrade
Verona je svladala Modenu 2:1, a hrvatski napadač Saša Bjelanović u igru je ušao u 61. minuti zamijenivši Ferrarija
Prva utakmica Kupa prekinuta je zbog utrčavanja domaćeg navijača i sukoba s vratarom AZ-a Estebanom Alvaradom
Rumunjski mediji izvjestili su da je do nesreće došlo nakon što je tramvaj udario Lucescov auto
- Iz Twentea sam otišao na vrhuncu kada smo osvojili titulu. Rekao sam tada da ću se jednog dana vratiti - ustvrdio je engleski stručnjak.
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.