Ronaldinho napušta Flamengo zbog neplaćanja i odlazi u PSG?

Petak, 13. siječnja 2012. 09:30 Napisao  Marko Babić

Španjnolski Diario sport navodi da je Ronaldinho u odličnoj formi, te da je opet dostigao svojih idealnih 80 kilograma i u 31 godini još uvijek može igrati na najvišoj razini.

Brazilac Ronaldinho zaprijetio je čelnicima brazilskog Flamenga da će raskinuti ugovor ako mu ne ispate dva milijuna dolara koliko mu duguju.

- Želimo postići dogovor da Ronaldinho može zaigrati u Copa Libertadoresu. Ne znam da li će se to dogoditi - rekao je Roberto de Assis, Ronaldinhov brat i menadžer. Flamengo će 25. siječnja odmjeriti snage s Real Potosijem iz Bolivije. Tri četvrtine Ronaldinhove plaće obvezala se platiti marketinška grupacija Traffic, ali svoje obveze nije izvršila već pet mjeseci.

- Netko mora biti odgovoran za ovakvo ponašanje. Čekamo pet mjeseci da se ispoštuje ugovor - ustvrdio je De Assis naglasivši da će, u slučaju neplaćanja, Ronaldinho razvrgnuti ugovor i prihvatiti jednu od mnogih ponuda koje stiži iz Europe.

Španjnolski Diario sport navodi da je strategija vrlo jasna. Brazilac želi razvrgnuti ugovor zbog neplaćanja i pridružiti se PSG-u, koji stvara moćnu momčad, a čiji je dres već nosio. Španjolski list navodi da je Ronaldinho u odličnoj formi, te da je opet dostigao svojih idealnih 80 kilograma i u 31 godini još uvijek može igrati na najvišoj razini.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.