Slaven Bilić ostvario treću uzastopnu pobjedu, Lokomotiv u gostima svladao Tereka

Nedjelja, 23. rujna 2012. 14:36 Napisao/la  SC

Terek je u prošlom kolu kao gost pobijedio u gostima aktualnog prvaka Zenita tako da pobjeda Lokomotiva još više dobiva na vrijednosti

U derbiju kola ruskog prvenstva Lokomotiv Slavena Bilića slavio je na teškom i neugodnom gostovanju kod Tereka u Groznom s uvjerljivih 3:0. Sva tri gola postignuta su u drugom poluvremenu.

 

Najprije je Grigorjev (62) doveo goste u vodstvo da bi potom pogotke postignuli Obinna i Maicon, koji su na teren ušli početkom drugog dijela. Obinna je u 83.minuti eurogolom povećao vodstvo Lokomotiv da bi Maicon u samoj završnici stavio "točku na i" u pobjedi svoje momčadi.

 

Ovo  je bila treća uzastopna pobjeda momčadi koju vodi Slaven Bilić sa svojim hrvatskim stožerom. Pobijedili su najprije Spartak (M), potom Rubin iz Kazan te u subotu navečer Terek u srcu Čečenije.  Da spomenemo, Terek je u prošlom kolu kao gost pobijedio u gostima aktualnog prvaka Zenita iz Sankt Petersburga (2:0), tako da pobjeda Lokomotiva još više dobiva na vrijednosti.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.