SAŠA BJELANOVIĆ PORUČUJE

Nisam se mogao vratiti u Hrvatsku

Utorak, 09. listopada 2012. 11:36 Napisao/la  SC

Zbog razloga koji nisu toliko vezani uz nogomet zahvalio sam se na ponudi predsjedniku Rijeke Miškoviću, rekao je Bjelanović u razgovoru za Media Servis

Saša Bjelanović, nesuđeno pojačanje Rijeke, danas uživa u nogometu u rumunjskom Cluju koji igra u Ligi prvaka. U posljednjoj utakmici najelitnijeg natjecanja na svijetu protiv Manchester Uniteda, Bjelanović je u igru ušao u 61. minuti, a vragovi su na kraju slavili 2:1.

- Odigrali smo dobru utakmicu u prvom kolu kod Brage, uspjeli smo pobijediti 2:0 i to nam je podiglo samopouzdanje. Znali smo da je Manchester izraziti favorit, ali i da nemamo što za izgubiti. Dobro smo odigrali prvo poluvrijeme, na kraju je presudila njihova individualna kvaliteta, ustvrdio je Bjelanović za Media Servis.

Nakon godina provedenih na Apeninskom poluotoku Bjelanović se odlučio na odlazak u Rumunjsku.

- Liga prvaka ima to nešto svoje posebno. Igrao sam dugi niz godina u Italiji. Dobro, nisu sve momčadi na nivou Manchestera, ali bilo je dosta jakih momčadi protiv kojih sam igrao. Što se tiče Cluja cilj je ispunjen ulaskom u skupinu Lige prvaka. Eto, i Dinamo je u Ligi prvaka i želim mu puno sreće, Cluj je pokazao da se može igrati, rekao je Bjelanović koji je u ljetnom prijelaznom roku zamalo završio na Kantridi.

- Bio sam blizu dolaska na Kantridu. Na kraju sam se zbog nekih razloga, koji nisu toliko čak niti vezani uz nogomet, zahvalio predsjedniku Miškoviću. Rijeka je bila korektna, ali se u ovom trenutku nisam mogao vratiti u Hrvatsku, zaključio je Saša Bjelanović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.