Rusko prvenstvo: Rubin - Lokomotiv 2:0, Slaven Bilić bez pobjede od 1. prosinca 2012.!

Subota, 30. ožujka 2013. 14:05 Napisao/la  SC

Rubin - Lokomotiv 2:0 (Natcho 40', Dyadyum 87'). Vedran Ćorluka odigrao je svih 90 minuta za Lokomotiv, a Dario Krešić proveo je cijelu utakmicu na klupi

Prvenstov Rusije, 22. kolo

RUBIN KAZAN - LOKOMOTIV MOSKVA 2:0

Centralni stadion Kazan Gledatelja: 12.000. Sudac: Kazmenko

Strijelci: 1:0 Natcho (40'), 2:0 Dyadyun (87')

Žuti kartoni: Ansaldi (Rubin), Pavlyuchenko (Lokomotiv)

RUBIN KAZAN: Ryzhikov, Cesar Navas, Kuzmin, Kaleshin, Cristian Ansaldi, Sharonov, Orbaiz, Eremenko (88' Rondon), Karadeniz, Natcho, Dyadyun (90' Ryazantsev)

LOKOMOTIV MOSKVA: Guilherme,Shiskin, Yanbayev, Ćorluka, Durica, Tarasov (46' Obinna), Glushakov, Tigorev, Grigorjev (62' Torbinski), Pavlyuchenko, Maicon (68' N'Doye)

Slaven Bilić i njegov Lokomotiv  i dalje su bez pobjede u ruskom prvenstvu u 2013. godini. Poslije poraza od gradskog rivala Dinama i remija protiv Spartaka u još jednom moskovskom ogledu, Lokomotiv je u trećoj utakmici u nastavku prvenstva pretrpio gostujući poraz od Rubina iz Kazana, koji je slavio s 2:0.

Oba pogotka na utakmici pala su u završnicama poluvremena. Rubin je poveo zaslugom izraelskog reprezentativnog defanzivnog veznjaka Bibrasa Natkha u 40. minuti, a konačni rezultat je u 87. minuti postavio napadač Vladimir Djadjun.

Vedran Ćorluka odigrao je svih 90 minuta za Lokomotiv, a Dario Krešić proveo je cijelu utakmicu na klupi.

Računajući i ostvareno u prvom dijelu prvenstva, Lokomotivu je ovo bio treći poraz u posljednje četiri utakmice. Posljednju pobjedu ostvarili su u 18. kolu na gostovanju kod Alanije u Vladikavkazu (1:0), u susretu odigranom 1. prosinca prošle godine.

Bilićeva momčad je porazom od Rubina pretrpjela novi udarac u borbi za Europu. Poslije nekompletnog 22. kola, Lokomotiv je na osmom mjestu ljestvice, s osvojena 32 boda, četiri iza željene pete pozicije, na kojoj se nalazi Kuban Krasnodar. Lokomotiv pritom ima i utakmicu više.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.