RUSKO PRVENSTVO

Bilić sedmu utakmicu zaredom bez pobjede

Nedjelja, 11. studenog 2012. 19:04 Napisao/la  SC

Gosti su poveli preko Guilhermea (72), da bi bod domaćinu donio Ndoye (84). Lokomotiv je posljednju pobjedu upisao 26. rujna

Nogometaši moskovskog Lokomotiva, koje vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić, odigrali su 1:1 s Anži Mahačkalom u 15. kolu ruskog prvenstva. Lokomotiv tako već sedmu utakmicu ne zna za pobjedu, a malo ga je dijelilo da izgubi utakmicu.

Naime, gosti su poveli pogotkom Guilhermea u 72. minuti, a bod domaćinu donio je Ndoye u 84. minuti. Pavljučenko je potegnuo s 25 metara, a lopta se odbila od Ndoye koji ju je na kraju gurnuo u mrežu. Lokomotiv je posljednju pobjedu upisao 26. rujna.

- Bili smo bolja ekipa, na kraju smo osvojili samo bod zapravo izgubili smo dva. Gosti su dali pogodak iz jednog udarca, rekao je Slaven Bilić.

- Morat će se negdje i nama otvoriti. Moramo samo nastaviti raditi i ovako igrati i vjerujem da će nam se to vratiti, zaključio je Slaven Bilić.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.