Uprava Crvene zvezde iznenađena ostavkom Roberta Prosinečkog

Ponedjeljak, 20. kolovoza 2012. 12:45 Napisao/la  SC

Odluku Roberta Prosinečkog prihvaćamo kao osobnu. On je Zvezdina legenda i to će ostati zauvijek, stoji u priopćenju beogradskog kluba

Robert Prosinečki više nije trener Crvene zvezde. Razlozi prekida suradnje su uobičajeni, Zvezdina uprava kritizirala je rad trenera nakon utakmice (2:2) protiv Rada, kada je Zvezda 70 minuta igrala s igračem više, javna je tajna da Prosinečki nije zadovoljan učinjenim u prijelaznom roku i da ne vidi perspektivu u klubu koji je sve više opterećen financijskim problemima.

- Dva mjeseca sam razmišljao i odlučio sam se na odlazak. Ova odluka je samo moja jer se više ne osjećam sposobnim voditi Crvenu zvezdu. Žao mi je igrača, vjerujem u njih, objasnji je Prosinečki koji je s upravom kluba dogovorio sporazumni raskid ugovora.

Od kada je sjeo na klupu Crvene zvezde, Prosinečki je osvojio Kup, ali se nije uspio približiti željenom cilju. Crvena zvezda nema kapacitet preuzeti lidersku poziciju u srpskom nogometu.

- Imao sam veliku podršku navijača, ovo će i dalje biti moj klub. Nemam niti jednu drugu ponudu, niti trenutačno razmišljam o tome, zaključio je Prosinečki.

Čelnici Crvene zvezde ostali su iznenađeni odlukom Roberta Prosinečkog da napusti trenersko mjesto kluba s Marakane.

- Crvena zvezda je iznenađena odlukom trenera Roberta Prosinečkog da podnese ostavku na mjesto šefa stručnog stožera. Javnosti je poznato da mu je Upravni odbor našeg kluba tijekom njegova rada više puta dao bezrezervnu podršku. Posljednji put se to dogodilo poslije uzvratne utakmice Crvene zvezde protiv Naftana. Odluku Prosinečkog prihvaćamo kao osobnu. On je Zvezdina legenda i to će ostati zauvijek, stoji u priopćenju beogradskog kluba.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.