RUSKO PRVENSTVO

Lokomotiv osvojio bod kod Zenita

Subota, 29. rujna 2012. 14:42 Napisao/la  SC

Utakmica 10. kola ruske Premierlige: Zenik - Lokomotiv 1:1 (Criscito 14/N'Doye 25)

Momčad Lokomotiva iz Moskve osvojila je vrijedan bod na gostovanju kod Zenita u prvoj utakmici i derbiju 10. kola ruske Premierlige. Aktualni ruski prvak i momčad koju vodi Slaven Bilić odigrali su 1:1.

Utakmica nije dobro počela za goste budući je talijanski nogometaš Criscito u 14. minuti doveo Zenit u vodstvo. Lokomotiv je ubrzo izjednačio, kada je u 25. minuti nakon lijepe reakcije N'Doyea prebacio domaćeg vratara.

U 32. su gosti ostali s igračem manje zbog drugog žutog kartona Šiškina. Snage su izjednačene odmah početkom nastavka kada je pocrvenio domaći igrač Anjukov (također drugi žuti).

Hrvatski reprezentativci Vedran Ćorluka i Dario Krešić odigrali su svih 90. minuta za goste, koji su ovim bodom ostali na diobi drugog mjesta iza gradskog suparnika CSKA, koji ima utakmicu manje.

Utakmica 10. kola ruske Premierlige: Zenik - Lokomotiv 1:1 (Criscito 14/N'Doye 25)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.